top of page
Search

Programme for the Garden Party 27.-29.9.

Updated: Sep 24, 2019

Dear fans,

Our Garden Party is approaching and we are preparing an attractive programme for you. For those who will already be present on Friday evening (who will be staying in Ayky Guesthouse), we have prepared an evening surprise. On Saturday at 13.00 we invite all of you to the Garden Party at Sonia´s garden, where you can look forward to the refreshments in sufficient quantity for all participants 😊 All culinary delicacies will be created by the members of CS, including delicious cake TEXAS 2019. In the garden we will prepare a showcase of the history of the band, art objects made by group members and lots of other interesting things. Later in the afternoon, the entertainment center will move to the Ayky Guesthouse, where we will have a special concert for you. The concert will start at 19:00. On Sunday, a there will be a short trip, depending on the number of participants – in the Country Sisters car, which we usually use for going to concerts.

We are looking forward to you, we hope that the weather will be nice, but in case it isn´t, we have a spare plan 😊 Yours Country Sisters

And we would really love to see all our fans, even those who are coming and who have not signed up yet (for example our dear fans from Denmark…Welcome here? Without you the party will not be complete!!!)



The part of the garden party will also by Sonia´s birthday, which is, as every year, Septembre 28th.










Directions: Sonia´s Garden, Na Hranici 18, Jablonec nad Nisou, 46601 Ayky Guesthouse: Oblouková 732/8, 466 01 Jablonec nad Nisou ---------------------------------------------------------------------------------- Naši milí fans. Naše setkání se blíží a my pro vás připravujeme atraktivní program. Pro ty, kteří už budou přítomni v pátek večer (kdo bude ubytován v pensionu Ayky), jsme připravily večerní překvapení. V sobotu ve 13.00 hod zveme všechny zájemce na Garden Party u Soni na zahradě, kde bude podáváno občerstvení v dostatečném množství pro všechny účastníky. Všechny kulinářské pochoutky budou vytvořené vlastními silami členek CS, včetně výtečného dortu TEXAS 2019. Na zahradě vám připravíme přehlídku historie kapely, umělecké předměty zhotovené členkami skupiny a spoustu dalších zajímavostí. Později odpoledne se centrum zábavy přesune do pensionu Ayky, kde budeme mít pro Vás připravený speciální koncert. Koncert začne v 19.00 V neděli pro vytrvalce bude dopoledne připraven malý výlet, podle počtu zájemců - autem Country Sisters, kterým obvykle jezdíme na koncerty. Moc se na Vás těšíme, doufáme, že bude hezké počasí, ale i na tento zádrhel jsme připravené s náhradním programem. Vaše Country SIsters A moc bychom si přály, aby přišli všichni naši fanoušci, i ti, kteří se zatím nepřihlásili k účasti (co naši milí fanoušci z Dánska, jestlipak Vás tady přivítáme ? Bez Vás to nebude ono !!!)



Nedílnou součástí zahradní párty bude také oslava Soniných narozenin, které jsou (jako každý rok) 28.9.










Adresy: Sonina zahrada: Na Hranici 18, Jablonec nad Nisou, 46601 Penzion Ayky: Oblouková 732/8, 466 01 Jablonec nad Nisou



128 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page